• Software Utvikling

Software Utvikling & Integrasjon

«Vi har over lang tid levert gode tilpassede løsninger»

Våre utviklere har lang erfaring fra leveranser av både kundeprosjekter og bransjeløsninger. Vi har over lang tid levert gode tilpassede løsninger i Dynamics 365 til våre kunder som har bidratt til å effektivisere hverdagen og spare kostnader. Avant IT har lokale prosjekt ledere.

Avdelingen har et in-house og et offshore team. Avant IT inngikk en partneravtale med Gateway TechnoLabs, Ahmedabad, India i 2017 etter at de hadde utført et antall vellykkede prosjekter av høy kvalitet alltid innen gitte tidsfrister på vegne av oss og våre kunder. De er rangert som nr. 29 av totalt 79.000 Microsoft Partnere worldwide basert på sine sertifiseringer.

Software Uvikling fra Avant IT består av

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics365

Våre utviklere har erfaring fra Dynamics CRM 4.0 og til dagens Dynamics 365 med tilpasninger og utvidelser i applikasjonen. Vi kan gjøre alle typer utvikling i Microsoft Dynamics 365 og har levert utallige kundetilpassede løsninger i alle størrelser. Avant Legal 365 er en bransjeløsning for advokater som er bygd på Microsoft Dynamics

Integrasjon

Software Utvikling

Vi har lang erfaring med forskjellige integrasjoner knyttet til Dynamics 365 både der hvor «master data» er i Dynamics eller i et integrert system. Spesielt integrasjoner til ERP og lønnssystemer er noe vi har meget god kjennskap til, men også andre applikasjoner og tjenester som finn.no, LinkMobility, eiendomsregister og mye mer.

Microsoft Azure

Microsoft Azure

Vi leverer primært skyløsninger og Azure er vår foretrukne plattform. Her har vi erfaring helt fra Azure sin spede begynnelse. Vi kan være med å levere rene skyløsninger samt hybridløsninger og har erfaringer fra begge modeller. Vi har også prosjekter hvor vi arbeider med Azure sine AI og Cognitive services og bruker tekstanalyse for å kategorisere dokumenter.

Offshore team

Med vårt samarbeid med Gateway Digital har vi fått styrket avdelingen med flere kompetente utviklere. Dette samarbeidet gjør det mulig for oss å ta på oss enda større prosjekter enn tidligere og gir oss muligheter til å skalere opp antallet utviklere på relativt kort tid. Dette gir oss også masse kunnskap til produkter og tjenester vi ikke har internt og sikrer oss at vi alltid har ressurser som kan bidra i våre prosjekter.

Les mer om Gateway Digital

Ta kontakt her om du ønsker å vite mer om software utvikling via oss

Eller ta kontakt på telefon / e-post:

Telefon:  23 33 89 99

E-post:  salg@avantit.no

Kontakt oss