Pegasus Helicopter AS

Pegasus Helicopter AS leverer de fleste tjenester som finnes for innlands helikopter virksomhet og har egenutviklet utstyr og kompetanse som de til en totalleverandør på flere nivå. De er et team på 25 ansatte fordelt Oslo, Stavanger og Sandefjord/Torp. Tjenester som tilbys er linjebefaring, gjødsling & kalking, lasteflygning, film & foto samt persontransport. Maskinpark er markedets mest moderne.

«Vi valgte Avant IT som samarbeidspartner da vi bestemte oss for å legge om til sky-basert lagring av all data. Vi har i mange år hatt samarbeid med Avant IT ifb. med printerløsning, og opplever at de leverer det de lover. Med 3 baser i Norge og ansatte som hele tiden er på farten var vi kommet til et punkt der behovet for å ha tilgang til alle data uansett hvor man er, var presserende»

«Avant IT har vært behjelpelige med å lage en løsning ifht. våre behov, og å sette denne i drift. De la frem en forståelig plan for oss, og var lyttende til våre behov og tok initiativ til å innhente opplysninger fra 3.part der våre kunnskaper ikke strakk til.»

«Alle vet at det innimellom er hick up og problemer ifht.dataløsninger helt uavhengig av hvem man samarbeider med og har som leverandør av support og tjenester! Det viktige er å ha noen som funker når dette oppstår. Vår erfaring så langt er at Avant IT absolutt gjør det! Vi ser frem til et langt og godt fortsatt samarbeid»

Gro Axelsen

Pegasus Helicopter AS

Kontorsjef