• Referanser

KUNDEREFERANSER

«Avant IT har mange kunder som er veldig fornøyd med oss som leverandør»

  • Vi har et stort fokus på tilgjengelighet og høy produktkunnskap.

  • Vi er løsningsorienterte og skal alltid tilby rask responstid på service & support.

  • Vi ønsker å dele uttalelser fra våre kunder og avtaler som blir inngått.

«Avant IT er vår leverandør og drifts partner på vår printer plattform. Flokk har valgt Avant IT fordi de er best i klassen ikke bare på pris men også kunnskap. De innehar også god evne til å forstå hva min organisasjon har behov for, og står ikke i veien for å utbedre og fornye funksjonalitet. Med automatisk toner bestilling og service oppfølging ifra Avant IT er administrasjonen redusert betraktelig. Det du ikke trenger, det får du heller ikke fra Avant IT.»

«Skriverne våre, både stasjonære og bærbare, lever i et tøft miljø på lageret så en proaktiv og rask partner på print er viktig. Sport 1 Gruppen AS har vært kunde hos  Avant IT lenge på grunn av pris, gode løsninger og rask service. Avant IT følger opp skriverne våre slik at vi slipper det. Dette sparer oss for masse tid.»

«Med en liten IT driftsavdeling hos RAC Group og mange lokasjoner har jeg behov for en rask og pålitelig partner som kan bistå når det trengs, både på nyinnkjøp, forbruksartikler og service. Våre avdelinger utgjør et til dels krevende miljø for skriverne, og her er Avant IT en god partner, både på rådgivning på valg av utstyr og oppfølging av samme.»

Ta kontakt her om du ønsker å vite mer om våre kundereferanser

Eller ta kontakt på telefon / e-post:

Telefon:  23 33 89 99

E-post:  salg@avantit.no

Kontakt oss