• Avant IT - Advanced Solutions Simplified..

HVEM ER AVANT IT?

«Tilgjengelighet og produktkunnskap er høyt prioritert hos oss»

Avant IT er et fremtidsrettet teknologiselskap som skreddersyr løsninger for deg og ditt selskap.

Våre fokusområder består av Skydrift, Microsoft 365, Avant Legal 365 som er en bransjeløsning for advokater, software utvikling, integrasjon samt anskaffelse av PC, Skjermer, Møterom og Print & Dokumentstyring med tilhørende Service & Support av disse områdene.

Vi leverer i dag innovative løsninger innenfor våre fokusområder til kunder spredt rundt i Norden. Som en dedikert Microsoft og HP-partner jobber vi kontinuerlig med å utvikle innovative løsninger for å imøtekomme våre kunders behov og ønsker.

Avant IT samarbeider med våre kunder som partnere og ønsker å fremstå mer som en rådgiver enn en leverandør. Hos Avant IT er man mer enn et kundenummer – vi kjenner våre kunder og deres systemer. 

Avant IT leverer IT tjenester med høyt fokus på innovative, sikre, mobile og fleksible IT løsninger slik at man kan jobbe hvor som helst og når som helst med høy grad av sikkerhet. Avant IT tilbyr alt man forventer fra en IT partner (hardware, software, support, konsulent etc.), med spesialister innenfor de fleste fagområder. Vi er 25 medarbeidere, passe størrelse for å gi våre kunder profesjonell bistand og samtidig kunne yte personlig service.  

 Vårt team har fokus på å tilby de riktige produktene og tjenestene i forhold til kundens faktiske behov. VI kartlegger alltid den enkelte kunde og ser hvilke muligheter som foreligger basert på aktuelt behov. Vi har alltid rask respons, personlig service og det er kort vei til rett person. 

 Dersom det er aktuelt vil vi gjerne tilby et uforpliktende møte med en av våre produktspesialister for å kunne bli nærmere kjent med deres behov og eksisterende løsning og for å kunne gi råd om hvilke grep dere evt. bør ta i f.h.t. deres etablerte nettverk og utstyr.

Våre ansatte

Avant IT - Våre ansatte

Vår historie

Avant IT - Vår historie

Ta kontakt her om du ønsker å vite mer om oss

Eller ta kontakt på telefon / e-post:

Telefon:  23 33 89 99

E-post:  salg@avantit.no

Kontakt oss