NESTE GENERASJON UTSKRIFT

«HP’s A3 administrert kopi/mfp’er og skrivere»

HP's innovasjon

MØT DEN SMARTESTE OG SIKRESTE UTSKRIFTMETODEN

«Forretningslivet krever mer produktivitet på kortere tid, hele tiden»

Arbeidsstyrken forventer i sin tur enda mer fra enhetene sine:

smartere tilkobling, større allsidighet, bevist pålitelighet og robust sikkerhet.

Skrivere er intet unntak.

Arbeidere som er vant til en verden med smartenheter og enberøringstilkobling vil ikke – og kan ikke – nøye seg med gårsdagens utskrifts teknologi.

I dag forventer man fremragende utskriftskvalitet, og nesten alle skrivere er allerede raske nok. En produktiv arbeidsstyrke trenger også skrivere som enklere kan tilpasses, er mer allsidige og mer tilkoblet: ikke bare individuelt sikre, men som også fungerer som et effektivt forsvar mot hackere og nettverksinntrengning.

De skal ikke bare levere resultater, men aktivt bidra til å gjøre jobben mulig. HP A3 administerte MFP-er og skrivere leder an:

  • Smartere tilkobling

  • Større allsidighet

  • Bevist pålitelighet

  • Robust sikkerhet

VERDENS SIKRESTE UTSKRIFTER

«Oppmerksom på risikoene»

Hvis du leser nyhetene, vet du at det er ille: «hackere er ute etter bedrifter»

Sårbarhetene pleide å være kun på servernivå, men i dag skjer de mest destruktive misbrukene gjennom å angripe nettverk gjennom endepunktsenheter.

Det er ikke bare PC-er, nettbrett og smarttelefoner, men nettverksskrivere er blant de svakeste punktene i et moderne nettverk – og det vet hackere.

De kan avskjære utskrifts- og bildebehandlingsjobber over nettverket til/fra enhetenutnytte enhetsinnstillinger og funksjoner fra usikrede kontrollpaneler, og få tilgang til enheten via usikrede USB- eller nettverksporter.

De gode nyhetene? HP vet det også, så vi utviklet en ny generasjon av A3 Enterprise MFP-er og skrivere som er utstyrt med innebygde sikkerhetsfunksjoner som dekker enhets-, data- og dokumentrisiko. Disse løsningene forandrer alt – de forandrer nettverksskrivere fra sårbare punkter til sterke punkter.

Fortsett å skrive ut.

HP's Neste generasjons utskrifter

Ta kontakt her om du ønsker å vite mer om HP’s løsninger, produkter og tjenester

Eller ta kontakt på telefon / e-post:

Telefon:  23 33 89 99

E-post:  salg@avantit.no

Kontakt oss