• Hybrid SkyDrift

SKYDRIFT – HYBRID CLOUD

«Vi er spesialister på å kartlegge deres behov og finne den beste løsningen for deres bedrift»

Tiden da man har en eller flere server(e) i kjelleren er forbi. Det er dyrt i innkjøp, dyrt og komplisert i drift. Man er potensielt veldig sårbar og det er rett og slett litt gammeldags.

Majoriteten av bedrifter titter mot Skydrift når de skal fornye IT systemene sine. Men det er ikke alltid at det passer at man flytter alle systemer til èt og samme sted. Kanskje er bedriften underlagt visse lover og regler som gjør at noen data må ligge i Norge, eller at man kanskje har systemer som krever at man må ha en server lokalt?

Hybdrid-SkyDrift

Dette er ikke en hindring for bedriften, da man kan kombinere det beste fra 2 og 3 verdener gjennom hybrid skydrift hvor man har mulighet til å kombinere offentlig sky, privat sky og lokale systemer.

Hvorfor hybrid sky?

Noen bedrifter har systemer som man er lovpålagt å ha i Norge, eller som man av andre grunner kanskje ikke kan eller vil ha i skyen. Dette kan man da ha på datasenteret i Norge eller på server lokalt, samtidig som man f.eks flytter epost, dokumenter og samhandlingssystemer til Office365. Man kan også kombinere servere i Skyen og servere lokalt, på et og samme nettverk.

Det er et hav av muligheter når man kombinerer Office365, Azure, Avant ITs datasenter og lokale systemer.

Avant IT er spesialister på å kartlegge deres behov og finne den beste løsningen for deres bedrift.

Gjennom å flytte datasystemene til Hybrid skytjenester levert av Avant IT vil bedriften deres oppnå økt tilgjengelighet, fleksibilitet og sikkerhet, samt økonomisk forutsigbarhet og besparelser.

Ta kontakt her om du ønsker å vite mer om leveranse av hybrid skydrift via oss

Eller ta kontakt på telefon / e-post:

Telefon:  23 33 89 99

E-post:  salg@avantit.no

Kontakt oss