• Markedsføring og salg

Salg og Markedsføring

Gode verktøy er viktig for å understøtte ønskede prosesser for en effektiv salgsorganisasjon som vil prestere bedre. Det sikrer en god samhandling i teamet og gir riktig innsikt.

Dynamics 365 (CRM) for salg og markedsføring gjør det mulig for din bedrift å bygge god kundeinnsikt og lojalitet, samtidig som salgsteamet ditt blir så produktiv som mulig. Du kan administrere salgsprosesser effektivt – som vil medføre økt salg og inntjening.

SELG EFFEKTIVT

Kundene dine vet mer om deg enn noen gang før – og tar kjøpsbeslutninger før du har anledning til å engasjere deg. Salgsteamet må bli med på den nye kundereisen ved å bygge dypere kunderelasjoner og kundetilpasse hvert eneste kontaktpunkt underveis.

Microsoft Dynamics 365 hjelper deg med å tenke salg på en ny måte. Selgerne får bedre muligheter til å fokusere, vinne frem raskere og selge mer.

SMARTERE MARKEDSFØRING

Markedsføring er i endring som aldri før. Markedsførere eier mer av kundereisen og må engasjere kundene på nye måter og i nye kanaler for å kunne levere gode opplevelser. Samtidig må de kunne spore resultatene av markedsføringskronene.

Microsoft Dynamics 365 markedsføring hjelper deg med å utnytte ditt markedsføringspotensial. Du kan enkelt planlegge, kjøre og måle kampanjer fra start til mål. Realiser markedsføringsvisjonen – engasjer kunder i alle kanaler, bygg informasjonskanaler og vis effekten av markedsføringen.

Noen korte videosnutter om markedsføring og salgsløsningen

Ta kontakt her om du ønsker å vite mer eller bestill Salg og Markedsførings løsning via oss

Eller ta kontakt på telefon / e-post:

Telefon:  23 33 89 99

E-post:  salg@avantit.no

Kontakt oss