• Prosjektstyring

BRANSJELØSNINGER

«Vi har lang og bred erfaring i å skreddersy Dynamics 365»

Avant IT + Dynamic 365 = Bransjetilpassede løsninger

Våre utviklere og konsulenter har lang og bred erfaring i å skreddersy Dynamics 365 (CRM) etter ditt behov. Dette gjelder for alle bedrifter som har et behov innenfor salg, markedsføring, kundeservice, feltservice, prosjektstyring – eller rett og slett en kombinasjon av disse. Vi har også meget god erfaring med integrasjoner mot diverse ERP systemer, som blant annet Visma global, Visma Lønn, 24 Seven Office og Uni Micro for å nevne noen.

I tillegg til disse ERP integrasjonene har vi flere ulike moduler som vi inkluderer i våre skreddersydde forretningssystemer for våre kunder.

Noen utvalgte bransjeløsninger vi leverer:

Advokatbransjen

Advokat og Saksbehandling

For advokatbransjen har vi utviklet og tilpasset et system basert på applikasjonsplattformen Dynamics 365.

Med enkel og effektiv sakshåndtering, registrering av timer, dokumenthåndtering og utleggsregistrering med mer, er dette et komplett system for å holde god orden på din organisasjon. Advokatene kan enkelt se sine aktive saker, hvor mange timer som er registrert i en gitt periode, mens avdelingsledere/partnere kan har tilgang til en mer helhetlig oversikt.

Salg og Markedsføring

Salg og Marekdsføring

Gode verktøy er viktig for å understøtte ønskede prosesser for en effektiv salgsorganisasjon som vil prestere bedre. Det sikrer en god samhandling i teamet og gir verdifull innsikt.

Dynamics 365 (CRM) for salg og markedsføring gjør det mulig for din bedrift å bygge god kundeinnsikt og lojalitet, samtidig som salgsteamet ditt blir så produktiv som mulig. Du kan administrere salgsprosesser effektivt – som vil medføre økt salg og inntjening.

Feltservicebransjen

Feltservice

Field service management handler om mer enn bare å ha de riktige verktøyene for jobben uansett hvor i verden du befinner deg. Det handler om å være i stand til å få kontakt med dine viktigste ressurser, dine kunder. Med Dynamics 365 og feltserviceløsninger fra Avant IT, kan du lage en kundeservice historie som spenner over flere kanaler, maksimerer de ansattes effektivitet, og overgår kundenes forventninger

Bemanning/Rekruttering

Ansettelse bemanning og rekruttering

Siste utgave av Microsoft Dynamics 365 for Rekruttering og bemanning ble lansert i 2016 og er vårt neste generasjon system for bransjen. Systemet gir funksjonalitet, automatisering og fleksibilitet tidligere forbeholdt større virksomheter.

Dynamics 365 for Rekruttering og Bemanning har omfattende funksjonalitet og dekker alle typer behov små og store virksomheter måtte ha.

Ta kontakt her om du ønsker å vite mer eller bestill bransjetilpassede løsninger via oss

Eller ta kontakt på telefon / e-post:

Telefon:  23 33 89 99

E-post:  salg@avantit.no

Kontakt oss