Microsoft 365 

«Det moderne kontoret»

Microsoft 365 er kort fortalt en pakke som er sydd sammen av mange av de viktigste og mest brukte bedriftssystemene fra verdens største programvareleverandør; Microsoft.

Microsoft 365 gir bedriften din tilgang til et av verdens beste e-post system, inkludert e-post kontoer med 50GB plass til de ansatte. Lokalt installert Office og Office Online. Sharepoint Online og OneDrive til lagring av filer og data samt Teams for samhandling, i tillegg til en rekke andre produkter.

Microsoft 365 kan enkelt integreres mot Dynamics365 og Microsoft Azure, og på toppen av dette kan man enkelt legge til kjente produkter som Visio, Project, Intune, Power BI, m.m.

Med Microsoft 365 kan din bedrift enkelt ta samhandlingen til et høyere nivå både internt og eksternt.

Microsoft 365 gir bedriften din en teknologisk fordel i en verden hvor endringer skjer i et enormt tempo. De ansatte forventer å kunne jobbe hvor som helst, når som helst og fra hva som helst, og Microsoft 365 oppfyller nettopp disse kravene og gir bedriften og de ansatte det de trenger når det kommer til fleksibilitet og tilgjengelighet.

Med Microsoft 365 er bedriftens data vel ivaretatt på noen av verdens største og mest avanserte datasenter – driftet av Microsoft selv. Hvem er vel bedre til å drifte Microsoft enn Microsoft?

Microsoft 365 prises per bruker og gir bedriften en økonomisk forutsigbarhet, samtidig som det er lett å øke og reduserer IT kostnader i takt med antall ansatte.

Velg lisensen som passer ditt behov

Microsoft 365

Business Basic

Kr. 44,10

eks. mva. pr. bruker/måned

(årsabonnement)

For bedrifter som trenger Microsoft Teams og skylagring. Skrivebordsversjoner av Office-apper er ikke inkludert.

Microsoft 365

Business Standard

Kr. 110,20

eks. mva. pr. bruker/måned

(årsabonnement)

For bedrifter som trenger Office-apper på tvers av enheter samt bedrifts-e-post, skylagring, nettmøter og chat.

Microsoft 365

Business Premium

Kr. 176,30

eks. mva. pr. bruker/måned

(årsabonnement)

For bedrifter som trenger alt, inkludert Business Standard og avansert beskyttelse mot nett-trusler, og enhetsstyring.

Anbefalt av Avant IT

Microsoft 365

Apps for business

Kr. 91,30

eks. mva. pr. bruker/måned

(årsabonnement)

For bedrifter som trenger Office-applikasjoner på tvers av enheter, og lagring i skyen. E-post og Teams er ikke inkludert.

Microsoft 365 består av

Office365 pakken

Som en del av Microsoft 365 abonnementet følger også med full versjon av nyeste Office pakken til enhver tid. Man kan installere Office pakken på inntil 5 enheter pr bruker, f.eks. stasjonær kontorpc, bærbar pc for jobb, hjemmekontor pc og yttereligere 2 maskiner til. Office er da koblet opp mot bl.a. Exchange for e-post/kalender og Sharepoint for lagring av dokumenter. Kan også aksesseres via mobil og nettbrett.

Outlook Exchange

Exchange online betyr at din Exchange e-post server er plassert hos Microsoft sine driftsentre og derfor kaller vi det i «skyen». Som bruker opplever man ingen forskjell i forhold til tradisjonell lokal Exchangeserver. Man har tilgang til fellespostbokser, felleskalendere, aliaser, fraværsassistent, videresending osv akkurat som vanlig. Man har hele 50GB e-post boks inkludert pr bruker.

Sharepoint Online

Sharepoint Online vil i praksis fungere som en filserver for din bedrift. Dokumenter man produserer fra Word, Excel o.l. lagres enkelt via vanlig Windows utforsker til fellesmapper, privatområder, kundeområder osv på Sharepoint. Også dokumenter fra Dynamics CRM lagrer dokumentene sine i Sharepoint. Sharepoint er også bedriftens intranett.

Teams

Kommuniser direkte og hold alle orientert. Hold kontakten med chat, samtaler og møter i teamet og i private eller små gruppesamtaler. Planlegg og delta på Teams-møter på nettet med HD-video, VoIP og alternativer for innringningskonferanser. Del filer, programmer eller skrivebordet i nettmøter, og se gjennom de viktige delene senere med transkripsjoner av det innspilte innholdet.

Ta kontakt her om du ønsker å vite mer eller bestille Microsoft 365 via oss

Eller ta kontakt på telefon / e-post:

Telefon:  23 33 89 99

E-post:  salg@avantit.no

Kontakt oss