Microsoft Office 365 og SkyDrift

«Velg den type løsning som passer dere best!»

Office 365

Microsoft Office 365

Office 365 pakken

Office365 er kort fortalt en pakke som er sydd sammen av mange av de viktigste og mest brukte bedriftssystemene fra verdens største programvareleverandør; Microsoft.

Office365 gir bedriften din tilgang til et av verdens beste e-post system, inkludert e-post kontoer med 50GB plass til de ansatte. Lokalt installert Office og Office Online. Sharepoint Online og OneDrive til lagring av filer og data. Skype for Business, Yammer og Teams for samhandling, i tillegg til en rekke andre produkter.

Les mer om Office 365 pakken her

SkyDrift

SkyDrift

SkyDrift – Cloud

Skydriftsløsningen innebærer at bedriften flytter sine programmer/systemer og data/dokumenter til servere på Avant ITs datasenter lokalisert i Norge eller til Microsoft sine offentlige skytjenester kalt Azure. På den måten slipper dere lokale servere og kan dra nytte av de vedlikehold-, drifts- og oppetidsgarantier som Avant IT og Microsoft tilbyr.

Bedriften får tilgang til systemene via sikre forbindelser over internett slik at dere kan jobbe hvor som helst og når som helst.

Les mer om skybasert serverdrift her

Hybridløsning

Hybrid-Cloud

SkyDrift – Hybrid Cloud

Majoriteten av bedrifter titter mot Skydrift når de skal fornye IT systemene sine. Men det er ikke alltid at det passer at man flytter alle systemer til èt og samme sted. Kanskje er bedriften underlagt visse lover og regler som gjør at noen data må ligge i Norge, eller at man kanskje har systemer som krever at man må ha en server lokalt?

Dette er ikke en hindring for bedriften, da man kan kombinere det beste fra 2 og 3 verdener gjennom hybrid skydrift hvor man har mulighet til å kombinere offentlig sky, privat sky og lokale systemer.

Les mer om hybrid cloud her

Ta kontakt her om du ønsker å vite mer om Office365 eller Skydrift

Eller ta kontakt på telefon / e-post:

Telefon:  23 33 89 99

E-post:  salg@avantit.no

Kontakt oss