• Lenovo ThinkSmart Hub 500

    Benytt Microsoft Teams inn i møterommene

LENOVO THINKSMART HUB 500 & VIEW TIL DITT MØTEROM

«Koble sammen enkeltpersoner og grupper – uavhengig av hvor de er lokalisert»

Velg korrekt konferanse & møterom løsninger for dine arbeidsoppgaver

Lenovo Thinksmart Hub 500

  • ThinkSmart Hub 500 er et brukervennlig alt-i-ett Skype Room System som er lett å installere og gjør møter mer effektive. Start presist hver gang, med bare et fingertrykk. Hør alle klart og tydelig.
  • Møter er tidkrevende nok om du ikke også skal slite med å få teknologien til å virke. Unngå kostbare forsinkelser i og med at lyd og video allerede er tilkoblet, trenger du bare å trykke på en knapp, så kan møtet starte.
  • Gjør alt enklere, enten du er møteleder, deltaker eller ansvarlig for konferanseteknologien. Den er laget for små og mellomstore møterom. Det gjør at alle i organisasjonen kan bruke systemet, uansett hvor de befinner seg.
  • Intel® Core™ i5 prosessor

Lenovo ThinkSmart View

  • Samarbeid er enkelt med den taleaktiverte ThinkSmart View-enheten. Bruk den til tale- eller videosamtaler, uten at dette påvirker oppgavene som utføres på PC-en.
  • Den er fleksibel nok for bruk med telefonmulighetene i kontorlandskaper uten faste arbeidsplasser og i fellesområder, inkludert telefonbåser og andre delte plasser.
  • ThinkSmart View har gode sikkerhetsfunksjoner. Innebygd kameradeksel og mikrofondempingsknapp beskytter deg mot å bli sett eller hørt når du ikke vil. Når du ikke bruker enheten, forblir den låst med en firesifret PIN-kode, og med Bluetooth®-paring kan du låse enheten samtidig med PC-en.

Lenovo ThinkSmart produkter

for Microsoft Teams
for Microsoft Teams

Bestill demo av Lenvo ThinkSmart Hub & View

Avant IT vil ta kontakt med deg så fort vi har mottatt din forespørsel

Ta kontakt her om du ønsker å vite mer om valg av konferanse & møterom løsninger via oss

Eller ta kontakt på telefon / e-post:

Telefon:  23 33 89 99

E-post:  salg@avantit.no

Kontakt oss