• Velkommen til den nye hverdagen!

    På tide å oppgradere hjemmekontoret ?

Velkommen til den nye hverdagen!

Er du en av de som pleier å dra på kontoret hver dag?

Har du ditt eget lille Mekka, hvor du får sitte i fred fra kolleger eller er du en av fleksiplass-nomadene?

Er du kongen av kontorfellesskapet eller stillerommets strenge dronning?

Uansett hvem du er – nå sitter du og alle vi andre på hjemmekontoret.

HP hjemmekontor

Hjemmekontor

Mange bedrifter vil nå bruke hjemmekontor for å beskytte ansatte mot smitte, samt erstatte fysiske møter med elektroniske løsninger.

Med riktige produkter og løsninger blir hjemmekontoret en fullt operativ arbeidsplass.

Trenger du hjelp til å komme i gang med Microsoft Teams for samhandling, deling av dokumenter og video møter så ta kontakt på

e-post salg@avantit.no eller tlf 23 33 89 99 så kan Avant IT hjelpe til.

Les mer om mulighetene i Microsoft Teams her

Det tar litt tid å venne seg til. Ut med kolleger, inn med partner og unger – eller singeltilværelsens umiskjennelige stillhet.

Hvor lenge skal du sitte her? Uansett kommer det til å bli noen utfordrende uker.

Heldigvis kan du ta noen grep! Oppgraderer du hjemmekontoret i dag, kan du ha nytt IT-utstyr levert på døren allerede i morgen.

Dette er noen av tingene vi mener du trenger for å takle den nye hverdagen:

Støydempende øreklokker

Når ungene slår seg vrange, og du sitter fordypet langt inn i et excel-ark, er det ikke noe som er bedre enn å skru støydempingen til 10 og la partneren din ta seg av problemet. Bare husk at neste gang er det din tur…

Mus og tastatur

Ergonomi er viktig! Du kan ikke jobbe i månedsvis fra sofaen uten at det går ut over ryggen. Ommøbler litt hjemme, slik at du får deg en god pult, og skjem deg selv bort med et skikkelig bluetooth-tastatur og en god mus.

En god skjerm – eller to

I ditt eget hjem kan du lage akkurat de flexiplass-reglene du vil, og slipper konkurrere med andre enn partneren om den beste plassen!

Vi anbefaler en flott, kurvet skjerm som HP EliteDisplay S430C, den noe mindre E344C, eller et par med vanlige flate S270n G2 4k-monitorer.

Docking og videokonferanser

Det er viktig å fortsatt se kollegene sine, og i våre dager er det lekende lett å starte videosamtaler med Microsoft Teams, Zoom, Skype, eller en rekke andre løsninger. HPs nye skjermer har pop-up webkamera integrert – og kobler du alt sammen med en HP Thunderbolt Dock med Audio-modul, får du Bang & Olufsen-lyd i møtene dine, uten å måtte sitte med hodetelefoner på hele dagen.

Aktiv støydemping er det også, så de du er i møte med slipper høre på at partneren din støvsuger eller at ungene ser TV.

Krisen kommer heldigvis til å blåse over etter hvert. Men trenger du egentlig å dra tilbake på kontoret?

Overtaler du arbeidsgiveren din til å sette opp noen HP Elite Slice for Meetings på møterommene på jobben, kan de som trivs best i öppna landskap enkelt snakke med deg som har funnet ut at det faktisk er mye enklere å konsentrere seg på hjemmekontoret – spesielt nå som livet er tilbake til normalen, ungene er på skolen eller i barnehagen.

Uansett hvordan det går med virus og karantene, kanskje du kommer til å tilbringe mer tid på hjemmekontoret fremover, nå som du blir vant til det?

Da kan det være greit å få byttet ut den ti år gamle hjemmeskriveren med en ny og kostnadseffektiv modell – med scanner, slik at du kan få digitalisert ting.

Så er spørsmålet: blekk eller laser? Printer du sånn passe mye, lønner det seg med blekk. Penere utskrifter, rimeligere modeller, og lavere pris per side gjør regnestykket enkelt – velg en OfficeJet Pro.

Skriver du kun ut en gang hvert jubelår, derimot, er en Color LaserJet fortsatt veien å gå – med rekvisita som aldri går ut på dato.

HP Business PC & Print Devices Cleaning Guidance

HP er dedikert til å gi partnere og kunder markedsledende forretningsløsninger som hjelper dem med å være innovative, produktive og støtte deres velvære.

Med folkehelsebekymringer rundt #COVID19, tar mange bedrifter ekstra forholdsregler på de ulike arbeidsområdene.

Ta kontakt her om du ønsker å vite mer om hjemmekontor løsninger fra Avant IT

Eller ta kontakt på telefon / e-post:

Telefon:  23 33 89 99

E-post:  salg@avantit.no

Kontakt oss