For mange av oss er det papirløse kontoret nesten innen rekkevidde

Utvikling av «elektronisk papir» og bedre skjermer har gjort papiret overflødig i sammenhenger hvor det før var sentralt.

Hva skjer med oss når vi leser på skjerm ?

Det å lese påvirker oss på mange måter.

Forskning antyder at det å lese skjønnlitteratur kan gjøre oss mer empatiske og hjelpe oss til å utvikle sosiale ferdigheter.

Man skriver raskere, men husker dårligere med nettbrett.

Nettbrett er best hvis det er om å gjøre å skrive fort, men hvis man skal huske det som skrives og noteres ned, bør det brukes blyant.

Så hva er egentlig best ?

Det er vanskelig å holde konsentrasjonen oppe når man leser på nettbrett – Sosiale medier som FacebookInstagramTwitterYouTube og LinkedIn jo bare et klikk unna.

Det å kunne ha tilgang til å skrive ut eller digitalisere på en enkel og rask måte samt å gjenfinne dokumentene uten å bruke for mye tid gjør at den ansatte jobber på en mer effektiv og smartere måte.

Ansatte i en bedrift i dag benyttet ofte ulike sky baserte løsninger både i jobb og privat. Samhandlingen mellom de ulike tjenestene er da viktig, slik at det oppleves på den samme måten uansett hvor den ansatte befinner seg eller hvor man logger seg på.

Avant IT kan bistå med løsninger for å jobbe smartere og enklere med papir både analogt og digitalt

Avant IT kan tilby alle variantene som beskrevet ovenfor, samt på kryss og tvers av hverandre. Vi ønsker å gi deg gode råd om hva som lønner seg for din bedrift. Til å begynne med kan vi ta en utskriftsanalyse hos dere for å underbygge løsningsforslaget som dere får fra oss. Vi har all support og kompetanse på hardware og software lokalt hos oss, slik at vi kan skreddersy løsninger som er tilpasset din bedrift, og ikke motsatt.

Les mer om Print- og Dokumentstyring fra Avant IT her