• Avant Legal 365 Klientportal

    en modul i Avant Legal 365

Avant Legal 365 – Klientportal

«Kryptert og sikkert portal for kommunikasjon med klient»

Introduksjon klientportal

Klientportal er en brukervennlig, effektiv og sikker måte for dialog og utveksling av informasjon og dokumenter mellom advokater og klienter.

Nye klienter

Når klienten har registrert seg enkelt og kostnadsfritt, blir de automatisk opprettet som kunde og kan bestille advokattjenester som forespørsel om videokonsultasjon. Legal 365 er integrert med Microsoft Teams.

All informasjon tilhørende en sak lagres automatisk og ved eventuelle endringer vil begge parter varsles. Klienten kan selv laste ned for eksempel fakturaer og timeavtaler via portalen.

God datakvalitet med Vipps

Ved å bruke Vipps Logg Inn vil data (navn, adresse og fødselsnummer) hentes automatisk via BankId. For å unngå duplikatregistreringer sjekkes klientens telefonnummer.

Det er enkelt og raskt å registrere seg og klienten trenger ikke å huske på brukernavn og passord da Vipps benyttes for autentisering ved innlogging.

Den integrerte BankId AML funksjonen i Legal 365 benyttes for å utføre kundekontroll opp mot sanksjonslister og PEP-lister.

Avant IT er et fremtidsrettet teknologiselskap som skreddersyr løsninger for deg og ditt selskap.

Våre fokusområder består av:

  • Microsoft Dynamics 365 og custom utvikling
  • Software Utvikling
  • Skydrift – Azure
  • Microsoft Office 365
  • Print & Dokumentstyring

samt tilhørende Service & Support rundt disse områdene.

Våre utviklere og konsulenter har lang og bred erfaring i å skreddersy Dynamics 365 (CRM) etter ditt behov. Dette gjelder for alle bedrifter som har et behov innenfor salg, markedsføring, kundeservice, feltservice, prosjektstyring – eller rett og slett en kombinasjon av disse. Vi har også meget god erfaring med integrasjoner mot diverse ERP systemer, som blant annet Visma Global, Visma Lønn, 24 Seven Office, PowerOffice GO, Tripletex, Xledger og Uni Micro for å nevne noen.

I tillegg til disse ERP integrasjonene har vi flere ulike moduler som vi inkluderer i våre skreddersydde forretningssystemer for våre kunder.

Vi leverer i dag innovative løsninger innenfor våre fokusområder til kunder spredt rundt i Norden. Som en dedikert Microsoft Gold partner jobber vi kontinuerlig med å utvikle innovative løsninger for å imøtekomme våre kunders behov og ønsker.

Se full video presentasjon av klientportalen

Ta kontakt her om du ønsker å vite mer om Avant Legal 365 Klientportal

Eller ta kontakt på telefon / e-post:

Telefon:  23 33 89 99

E-post:  salg@avantit.no

Kontakt oss