• Utvikling

VI HAR ET AV DE STØRSTE UTVIKLERMILJØENE FOR MICROSOFT DYNAMICS 365 I NORGE

«Vi har over lang tid levert gode tilpassede løsninger»

Våre utviklere har lang erfaring fra leveranser av både kundeprosjekter og bransjeløsninger. Vi har over lang tid levert gode tilpassede løsninger i Dynamics 365 til våre kunder som har bidratt til å effektivisere hverdagen og spare kostnader.

Avdeling har et in-house og et offshore team. Vårt offshore team er lokalisert i Ahmedabad, India. Offshore teamet er satt i stand gjennom et samarbeid med Gateway TechnoLabs.

Software Uvikling fra Avant IT består av

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics365

Våre utviklere har erfaring fra Dynamics CRM 4.0 og til dagens Dynamics 365 med tilpasninger og utvidelser i applikasjonen. Vi kan gjøre alle typer utvikling i Dynamics 365 og har levert utallige kundetilpassede løsninger i alle størrelser.

Integrasjon

Utvikling

Vi har lang erfaring med forskjellige integrasjoner knyttet til Dynamics 365 både der hvor «master data» er i Dynamics eller i et integrert system. Spesielt integrasjoner til ERP og lønnssytemer er noe vi har meget god kjennskap til, men også andre applikasjoner og tjenester som finn.no, LinkMobility, eiendomsregister og mye mer.

Microsoft Azure

Microsoft Azure

Vi leverer primært skyløsninger og Azure er vår foretrukne plattform. Her har vi erfaring helt fra Azure sin spede begynnelse. Vi kan være med å levere rene skyløsninger samt hybridløsninger og har erfaringer fra begge modeller. Vi har også prosjekter hvor vi arbeider med Azure sine AI og Cognitive services og bruker tekstanalyse for å kategorisere dokumenter.

Offshore team

Gateway TechnoLabs

Med vårt samarbeid med Gateway TechnoLabs har vi fått styrket avdelingen med flere kompetente utviklere. Dette samarbeidet gjør det mulig for oss å ta på enda større prosjekter enn tidligere og gir oss muligheter til å skalere opp antallet utviklere på relativt kort tid. Dette gir oss også masse kunnskap til produkter og tjenester vi ikke har internt og sikrer oss at vi alltid har ressurser som kan bidra i våre prosjekter.

Les mer om vår samarbeidspartner Gateway TechnoLabs

Ta kontakt her om du ønsker å vite mer om software utvikling via oss

Eller ta kontakt på telefon / e-post:

Telefon:  23 33 89 99

E-post:  salg@avantit.no

Kontakt oss